Sjoerd Hoorn

Het makelaarsvak werd Sjoerd met de paplepel ingegoten, woningbouw in al haar facetten zit beklonken in zijn dna.
Na zijn studie bouwkunde ontwikkelde hij zich als NVM Woningmarkt Consultant (WMC) en nieuwbouwspecialist met hetzelfde keurmerk.

Als derde generatie Hoorn makelaars heeft Sjoerd het geplaveide pad verlaten om zich te richten op het verder brengen van de Zaanstreek. De connectie met de hoofdstad en omliggende gemeentes is vastgelegd binnen de Metropoolregio (MRA). De groeiende behoefte aan woningen brengt het werk- en dus ook marktgebied steeds dieper de provincie in. Sjoerd heeft met Hoorn Makelaarsgroep voor zichzelf de ruimte gecreëerd om verder te reiken.

Startend, maar ervaren. Zelfstandig, maar niet alleen. Boordevol vakkennis. Overgoten met realiteitszin. Doorspekt met focus. Typisch Zaanse nuchterheid.

Hoorn makelaarsgroep bundelt ervaring in het vastgoed met een breed netwerk en onderbouwt dit met bouwkundige kennis.

Naamgever Sjoerd Hoorn heeft zich gespecialiseerd in nieuwbouw en is het aanspreekpunt voor ontwikkelaars, vastgoedbeleggers en woningcorporaties. Architecten, stedenbouwkundigen en (semi-) overheden bouwen op zijn expertise over zowel bouwkundige aspecten als marktwensen en het complete spectrum daartussen. De lijnen naar zowel bestuurlijke als uitvoerende krachten zijn kort.

Door in te zoomen op de adviserende rol worden nieuwbouwontwikkelingen sneller en beter realiseerbaar. Het doorpakken naar de uitvoerende kant is een sterke toegevoegde waarde van Hoorn makelaarsgroep. Regionale kennis en een breed netwerk binnen de Metropoolregio bieden de kansen die het welslagen van een project bepalen.

Hoorn makelaarsgroep is als initiatiefnemer aangesloten bij Nieuw Wonen, een nieuwbouwplatform met inmiddels landelijke dekking. Dit biedt opdrachtgevers een portaal naar waar het allemaal om draait: de bewoners van de toekomst. Het geavanceerde platform biedt opdrachtgevers van Hoorn makelaarsgroep inzicht en daarmee regie over toewijzing, verkoop en voortgang. De slimme koppelingen met crm-pakketten garandeert een breed presentatiescala, waaronder vanzelfsprekend ’s lands populairste woningsite funda.