Project Description

Oostzijderpark

Na een lange aanloopperiode waarin de woningmarktconsultancy voorop stond in de advisering aan ontwikkelaars Timpaan en De Ontwikkeladviseur wordt op dit moment in het Zaandamse Oostzijderpark volop gebouwd. Sjoerd Hoorn reikt over de horizon van de woningbouw naar een complete beleving.
Groen en water, in combinatie met de mix aan verschillende woningtypes liggen aan de basis van een volledig nieuwe woonwijk, op de plek waar hij vroeger voetbalde. Oostzijderpark wordt gemarkeerd door appartementsgebouw Meiboom, dat de entree van de woonwijk vormt. Woonvelden Damloper (B) en Duindoorn (C) tellen gezamenlijk 41 eengezinswoningen. Alle woningen in Meiboom en Duindoorn zijn verkocht. In deelplan Damloper zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Informatiecentrum Oostzijderpark geopend op zaterdag 1 april 2023
Tijdens  de landelijke NVM Open Huizen Dag is het informatiecentrum Oostzijderpark (ingang vanaf de Heijermansstraat Zaandam) op zaterdag 1 april geopend van 11:00 t/m 15:00 uur. De bouwplaats mag niet betreden worden, maar vanuit het informatiecentrum op één hoog is goed overzicht op de bouwplaats en de positie van de laatste onverkochte woningen.
Klik hieronder voor de allerlaatste beschikbare woningen door naar de projectwebsite.

Projectwebsite

Nieuwe impressies Oostzijderpark